Diensten

Service en advies

Voor iedereen de juiste steen

Naast de ruim 400 referenties die we standaard in ons assortiment hebben zitten, biedt Heylen ook een oplossing voor wie specifieke wensen of vereisten heeft voor een uniek bouwproject.

Meer weten?
Neem snel contact op

Heylen brick search

Ons team zoekt én vindt op aanvraag precies de baksteen of dakpan die u in gedachten hebt, volgens de specificaties die u ons opgeeft.

Service voor de architect Hebt u als architect een idee dat u met een aangepaste gevelsteen of dakpan wenst te realiseren? Het team van Heylen denkt met u mee en zoekt desnoods tot ver over de landsgrenzen heen, tot we precies gevonden hebben wat u zoekt. Prijsvergelijking volgens lastenboek Staat er een bepaald type baksteen of dakpan in uw lastenboek omschreven, maar vergelijkt u graag verschillende leveranciers? Heylen activeert zijn netwerk van fabrikanten en leveranciers om u steeds een volwaardig alternatief aan te bieden. Persoonlijke keuzebegeleiding Ruwbouwmaterialen kiezen is een ingrijpende beslissing. Dat begrijpen we maar al te goed. We nemen daarom graag uitgebreid de tijd om u – of u nu particulier bent, investeerder of architect – van begin tot einde te begeleiden met tips en advies.  Meer weten?Maak vrijblijvend een afspraak

Heylen brick lab

In ons Brick Lab in Terhagen verfijnen we geavanceerde technieken om keramische producten te ontwikkelen volgens de nieuwste trends en kwaliteitsvereisten.

Specialiteit van het huis: gesmoorde stenen en dakpannen Heylen is specialist in blauwsmoren. Met deze techniek onttrekken we in een computergestuurde oven de zuurstof tijdens het bakproces, waardoor de bewerkte producten een warm blauwgrijze kleur krijgen. We creëren op deze manier een uitzonderlijk gevarieerd gamma van gevelstenen, dakpannen, herbruikpannen en bestratingsklinkers. Van groengrijs tot diepzwart, strak modern of oertraditioneel. Maatwerk voor architecten Ook vernieuwende ideeën zijn er om gerealiseerd te worden. Hebt u als architect een ontwerp uitgetekend waarvoor de geschikte gevelsteen nog niet op de markt te vinden is? We wisselen graag met u van gedachten en ontwikkelen in ons Brick Lab de specifieke kleur die u voor ogen hebt. Rondleiding of demonstratie?We maken graag tijd voor u

Heylen Partnership

Heylen biedt een totaalservice aan, waarbij we onze kennis en ervaring ten dienste stellen van de bouwheer, de architect, de aannemer en de handelaar.

Inspiratie

  • Showroom met honderden gevelstenen en dakpannen
  • Regelmatig nieuwe vondsten en leveranciers
  • Realisaties en referenties beschikbaar op aanvraag

Lastenboeken

  • Van idee tot sluitende specificaties en voorschriften
  • Gespecialiseerd advies en marktconforme prijszettingen
  • Bemiddeling met groothandelaars en aannemers

Klantenbegeleiding

  • Uw klanten zijn welkom in onze showroom
  • Demonstraties op maat van o.a. metselwerk
  • Aanwezigheid op de werf wanneer nodig 

Meer informatie ontvangen?Vul vrijblijvend uw gegevens in