Belgium Roof Day 2016

Heylen Ceramics op Belgian roof day 2016

Reeds 20 jaar exclusief verdeler van de duitse dakpan gigant Erlus® Ergoldsbacher.

Met zulke kwalitatieve pannen en dak-oplossingen kunnen we niet anders dan aanwezig zijn om dé dag bij uitstek om onze fabrikant nog eens uit te lichten!

 

Je kan ons vinden op stand 129!

Niet zomaar een beurs.

Op de beurs zelf kunnen de bezoekers terecht bij 140 standhouders die er met veel plezier hun producten en de onderneming voorstellen. “Akkoord, je vindt hier zeker nieuwigheden, maar op Belgian Roof Day draait het vooral om het contact. Het is een totaalervaring voor de dakwerker!”, zegt Michel Buvé, voorzitter van BEVAD.

 

Waarom zou ik naar Belgian roof day komen?

            140 STANDHOUDERS

           GRATIS CATERING

Bezoekers omschrijven onze beurs als een informele en ontspannen gelegenheid om vakkennis te verruimen en het professioneel netwerk te versterken. Bovendien is er gratis catering met eten en drinken.

          OVERZICHTELIJK

Een andere troef van de Belgian Roof Day is het overzicht. De beurs toont op 9.000 m² heel wat nieuwigheden, maar blijft overzichtelijk en compact. Zo behoudt u op ieder moment het overzicht en hoeft u geen kilometers te veel af te leggen.

         SLOTCONCERT

De Belgian Roof Day sloot vorig jaar af met een spetterend concert van Mister Cover. Ook dit jaar hebben we weer muzikaal slotstuk van jewelste in petto. Een beurs sloot nog nooit zo swingend af én u zet in één keer het weekend goed in met enkele danspasjes. Twee vliegen in één klap.

 

 

 

 

 

PRAKTISCH

WANNEER? 

De editie van dit jaar zal plaatsvinden op vrijdag 25 november 2016.

WAAR?

Brussels Kart Expo
Alfons Gossetlaan 9
1702 Groot-Bijgaarden

WIE?

De beurs is toegankelijk voor   alle professionals en voorschrijvers uit de dakensector   na voorinschrijving via de website (zie hieronder).

TOEGANG?

De toegang tot de beurs is volledig gratis na   inschrijving. Indien u over een persoonlijke uitnodiging beschikt, voert u de code in en wordt het inschrijvingsformulier automatisch ingevuld. U kan wel nog aanpassingen doorvoeren en kiezen met hoeveel personen u aanwezig zal zijn. Vervolgens krijgt u via mail een inschrijvingsbewijs dat u simpelweg meebrengt naar de beurs. Wie niet vooraf inschrijft loopt het risico om de dag zelf in een lange wachtrij te staan.