Specialiteit van het huis: gesmoorde gevelstenen en dakpannen

Onze specialiteit: gesmoorde gevelstenen en dakpannen uit eigen oven

Gesmoorde gevelstenen en dakpannen zijn bij Heylen Ceramics een absolute specialiteit van het huis. We bieden dan ook een ruim assortiment in eigen oven gesmoorde gevelstenen aan. Deze specialiteit, waarmee we precies het midden vinden tussen trend en traditie, levert een bijzonder ruim scala aan genuanceerde schakeringen en grijstinten op, waarmee we visuele effecten op maat kunnen creëren.

 

 

"Door het gecontroleerd onttrekken van zuurstof bij hoge temperaturen krijgt elke steen een rijk verzadigde grijze kleur tot diep in de kern van het materiaal."

 

 

In ons assortiment gesmoorde producten bieden we, naast gevelstenen in talloze grijstinten, ook dakpannen aan die we in onze oven bewerken volgens de techniek van het blauwsmoren.

Dankzij hun genuanceerde kleurschakering en veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn onze gesmoorde pannen een alsmaar meer gevraagd product, zowel voor renovatie als voor nieuw- en villabouw. We creëren op dezelfde manier een uitzonderlijk gevarieerd gamma van herbruikpannen en bestratingsklinkers. Van groengrijs tot diepzwart, strak modern of oertraditioneel.